Hoe het begon

In 1983 nam ik het Haagse filiaal van Jan des Bouvrie aan de Denneweg over samen met zijn toenmalige bedrijfsleider. We startten er een van de eerste shop-in-the-shop formules.

Meubelen, stoffering, verlichting, bad- en bedmode, kunst en keukens. Ik deed de keukens en dat nam een vlucht, groeide uit m’n jas en had meer ruimte nodig.

In 1989 verhuisde ik naar de overkant van de straat naar een groter pand, op de hoek van de Denneweg en de Hooistraat.

Een nieuwe werkwijze

Na 32 jaar heb ik medio 2015 gekozen voor een andere werkwijze.

Sindsdien werk ik – zoals veel interieurarchitecten – vanuit mijn geheel vernieuwde studio aan huis. Vanzelfsprekend heb ik er een zeer fraaie en van alle gemakken voorziene Italiaanse keuken staan als voorbeeld. Uitgerust met de nieuwste Gaggenau apparatuur w.o. de eerste zelfreinigende combi-stoomoven met vaste wateraansluiting en de Quooker Flex + Cube voor zowel kokend water als gekoeld en – naar wens bruisend – gefilterd water.

Maar er is meer mogelijk, veel meer en dat vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek!

Persoonlijke aandacht

Of het nu gaat om alleen de keuken of misschien om de gehele re-styling van je woning, ik kijk graag op alle fronten met je mee. Ik ben intensief bij de bouw betrokken en zie erop toe dat het ontwerp op papier uiteindelijk perfect vertaald wordt. Een team van specialisten en ambachtslieden staat voor je klaar! In binnen- en buitenland overigens, want veel van mijn cliënten hebben elders nog een woning. We hebben ervaring in de meeste Europese landen.

Bel of mail mij en we maken een afspraak! Mag ik je verwelkomen? – Ruud Philipsen